C-Bus lighting control system

Case Study – The Concourse, Chatswood

Background
The Concourse is an innovative civic building precinct designed with a clear focus on sustainability and user comfort. Located on a 14,000m2 site in the heart of Chatswood’s CBD the building has been designed to operate with minimal water and energy consumption. It houses a 5,00m2 library, a 1,000 seat concert hall, a 500 seat theatre as well as art and outdoor open spaces.

As a multi-award winning building The Concourse uses a combination of passive design elements, energy efficient heating, ventilation and air-conditioning systems and a high performance C-Bus lighting control system by mySmartCTI.

The lighting control system has been optimised for each of the unique spaces within The Concourse and is a solution that allows easy accessibility, versatility and reliability.

Project details

409 Victoria Avenue, Chatswood NSW 2067